STEIJN'S sugaren

 

Pic 2Sugar is een minder pijnlijk en effectiever alternatief voor ontharen met hars. Sugar is geschikt voor alle lichaamsdelen, dus ook het gezicht. De haren worden in de natuurlijke haargroeirichting verwijderd, waardoor ze niet afbreken en ingegroeide haren tot het verleden behoren. Met harsen breekt tot 20-30% van de haren bij de wortel af, met sugar breken er bijna geen haren af (maar 0% tot 10%). Sugar betekent dus langer een gladde huid. Sugar pasta is 100% natuurlijk en verzekert u van een behandeling die bijzonder huidvriendelijk is. Sugar is antibacterieel; in tijden van oorlog werd suiker gebruikt om wonden te helen omdat het infecties voorkomt en wondheling bevordert.

Levende cellen bevatten water, en omdat suiker wateroplosbaar is, zal het niet aan de levende huidcellen kleven. Ontharen met dit unieke product zorgt er voor dat dode huidcellen worden verwijderd, waardoor de huid er na de behandeling zijdezacht en gezond uit ziet. Met suiker ontharen betekent minder ongemak voor de klant en minder trauma voor de huid. Het is zacht genoeg om verschillende keren over dezelfde plaats te gaan om zo de korte en stugge haren te verwijderen, zonder daarbij de huid te beschadigen of te irriteren. Een groot voordeel is ook dat sugar eenvoudig met water te verwijderen is. Vervelend te verwijderen "rest vlekjes" behoren dus definitief tot het verleden!

In de weken na de behandeling zult u merken dat er veel minder haar terugkomt dan voorheen en de structuur van de haren veel zachter is.

Wij adviseren om tussen de afspraken geen scheerapparaat, scheermes of ontharingscrème te gebruiken. Hierdoor wordt het doel van een fijnere haarstructuur en sterk verminderde haargroei verstoord.