STEIJN'S klassieke pedicure
max. 45 min. € 38,00

De behandeling voor iedereen die zijn voeten professioneel wil laten verzorgen. Reiniging, knippen/polijsten teennagels, reinigen van de nagelomgeving, overmatig eelt verwijderen, eventueel behandelen ingroeiende nagels, verwijderen likdoorns, behandelen van eventuele schimmelnagels, we scrubben de voeten met O·P·I scrub en verwarmen ze daarna met een hot towel. We ronden de behandeling af met een O·P·I voetencrème.

 

Pedicure Tropical sensation
ca. 75 min. € 47,00
We vangen aan met een klassieke pedicure behandeling en vullen deze aan met een O·P·I verwen treatment: we scrubben de voeten met O·P·I Papaya Pineapple scrub, brengen vervolgens een O·P·I Tropical fresh masker aan en we ronden de behandeling af met een korte massage, met de fantastisch geurende O·P·I Royal Verbena massagecrème. Dit onder het genot van een bijpassende thee en heerlijke kokos bonbon van Chocolaterie Zoete lekkernij.


 

Pic 2

 Pedicure Marrakesh delight
ca. 75 min. € 47,00

We vangen aan met een klassieke pedicure behandeling en vullen deze aan met een O·P·I verwen treatment: we scrubben de voeten met O·P·I kamille mint scrub, brengen vervolgens een O·P·I kamille mint masker aan en we ronden de behandeling af met een korte massage, met de fantastisch geurende O·P·I kamille mint massagecrème. Dit onder het genot van een bijpassende (munt)thee en een heerlijke honing bonbon van Chocolaterie Zoete lekkernij.

Deelbehandeling
ca. 15 min. € 25,00

Bijvoorbeeld likdoorn(s) verwijderen, kloven of ingroeiende nagel behandelen.

 

Teenagels lakken
ca. 10 min. € 10,00

O·P·I Base Coat, 2 x kleurlak, Top Coat, Drip & Dry.